Wij bellen u!

Bedrijfsfilm

Projecten

 • Er is gekozen voor het unieke montage systeem van Centrosolar,Ceniq. Met een pV systeem van 2.000 Wp wordt een deel van het huidige energie verbruik opgewekt met zonnestroom. Vanwege een slechte orientatie van het hellende dak is het Ceniq systeem geplaatst op het platte dak van het tuinhuis.

 • Vb&t in samenspraak met een VvE hebben er voor gekozen om het stroom verbruik in de algemene ruimtes te vervangen door eigen opgewekte groene stroom.

  Op 3 appartementen complexen hebben we in eerst een thermische dakrenovatie uitgevoerd. Vervolgens zijn er kleine PV installatie geplaatst die voldoende stroom opwekken om de gallerijen en de trappen huizen energie neutral te maken.

   

 • In opdracht van woningcorporatie Wooninc uit Eindhoven is het dak van de Cees van Liendenflat voorzien van 96 zonne-panelen. Hiermee wordt een groot deel van het stroom verbruik, in de algemene ruimte, vervangen door zelf opgewekte groene-stroom.

 • De voormalige Machinekamer van Philips op Strijp-S is voorzien van een zonne-energie systeem.

  DakBalans heeft de Polyfin FPO voorzien Global Solar PowerFLEX modules. Door het hoge vermogen en de uitstekende eigenschappen van deze modules zijn we in staat geweest om op dit relatief klein oppervlakte 19,8 kWp aan vermogen te plaatsen.

 • Door de aanstaande dakrenovatie was het noodzakelijk om het bestaande PV systeem te demonteren.

  We hebben eerst het bestaande PV systeem uitgebreid in kaart gebracht, voordat we alles zijn gaan loskoppelen en verplaatsen.

  Na gereedkoming van de dakrenovatie, zijn de noodzakelijke onderdelen vervangen, en zijn alle zonnepanelen weer keurig op hun plaats teruggezet.

  Na een laatste controle is het totale PV systeem weer in werking gezet. Ook dat is Dakbalans!