Bedrijfsfilm

Onze werkwijze

DakBalans is totaalleverancier voor elk duurzaam dak. Van advies, ontwerp en inrichting tot inspectie en onderhoud. Voor al uw dakzaken bent u bij DakBalans aan het juiste adres. Dat scheelt tijd én geld.

1.    Uw wensen
We gaan met u in gesprek. Welke verwachtingen en wensen heeft u voor uw dak, wat kunnen wij precies doen en wat spreken we daarover samen af?

2.    Dakopname
We onderzoeken uw dakconstructie en beoordelen het op criteria die passend zijn bij uw wensen. De bevindingen vertalen wij in een advies.

3.    Ons advies
U krijgt van ons een helder advies en een offerte voor een oplossing op maat. Overheidssubsidies of een groene financiering van GreenLoans kunnen u helpen bij het financieren van uw duurzame investering. Wij informeren u graag hierover en helpen u bij een aanvraag.

4.    De uitvoering
Wat we ook voor u kunnen betekenen, het gebeurt grondig en snel. Binnen DakBalans heeft u een vast aanspreekpunt, zodat we u persoonlijk kunnen helpen, ook ad hoc.

5.    Dakbeheer
Indien gewenst kan DakBalans ook uw dak onderhouden en bieden wij een snelle service bij calamiteiten. Daarnaast houden we de veiligheid van het dak in de gaten. Klimvoorzieningen en valbeveiligingssystemen zorgen ervoor dat  ook andere specialisten veilig op uw dak kunnen werken.

Wilt u een realistische en duurzame begroting opstellen voor een toekomstige dakrenovatie? Onze bestandsopname brengt de conditie van uw dakbedekking en dakbouwdelen in kaart.
Zo weet u welke investering u kunt verwachten.